Om

SONY DSCJag är Linda, vars hjärta pumpar för min familj, min hemstad Strömstad, färgen turkos, sushi, böcker, Instagram och fotografering.  Om jag ber mina närmaste att beskriva mig som person skulle jag nog få höra att jag är social, glad, omtänksam och ganska envis :)

Min närmaste familj består av min man Sebastian och våra barn Milo, Melker och Julius. Vi bor i Genarp som ligger en halvtimmes bildfärd utanför Malmö och Lund.

Så länge jag kan minnas har jag tagit bilder. Min kärlek för att fotografera föddes tidigt, mycket tack vare min käre far, som i sin ungdom jobbade som springpojke hos en fotograf. Jag fick min första kamera av mina föräldrar och tryckte bort många filmrullar på allt möjligt som fångade mitt intresse. 2003 köpte jag min första digitalkamera och sedan dess har hårddiskarna fyllts med minnen av alla de slag.

Att fotografera är således något av det bästa jag vet. Att hitta det perfekta ljuset vare sig vi befinner oss vid havet, i skogen eller runt husknuten, det är fantastiskt kul och inspirerande! Jag skulle vilja beskriva min bildstil som kreativ, levande och färgrik.

Jag hoppas att jag får det stora nöjet att få träffa just er i den miljön som ligger er varmast om hjärtat och att vi tillsammans skapar minnen att bevara, livet ut!

bloggsignatur

Foto: Johanna Svanström