torsdag 15 januari 2015

Maja ♥ Bjørn – Bröllopsfotograf – Strömstad

För drygt tre år sedan hade jag den stora äran att få vara fotograf på Maja och Bjørns bröllop i vackra Strömstad. Maja har jag känt sedan barnsben, då vi gick i skolan tillsammans under låg- och mellanstadiet. När hon frågade om jag ville föreviga deras bröllopsdag blev jag jätteglad. Det är speciellt att fota någon man känner och samtidigt befinna sig i min hemstad med havet ett stenkast bort. Finaste Maja och Bjørn, tack för förtroendet!

MajaBjorn_kollage1_FotografLindaGriffin

 

MajaBjorn_kollage2_FotografLindaGriffin

MajaBjorn_kollage3_FotografLindaGriffin4 kommentarer på “Maja ♥ Bjørn – Bröllopsfotograf – Strömstad”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild) Elenore

  Jättefina bilder!! Ser att svärmor fastnat på en bild också, prästen alltså ;-)

  Linda Griffin Reply:

  Tack fina du :) Ja, det minns jag du sagt förut, ang. svärmor. Kul :)

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild) sofiasmode

  Ljuvliga bilder! :)

  Linda Griffin Reply:

  Tusen tack :)